Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Ο ανήθικος κύριος Λαζόπουλος!



Όλοι έχουμε παρακολουθήσει τη μεγάλη κόντρα Λαζόπουλου-Καρβέλα . Το θέμα θα μου ήταν εντελώς αδιάφορο , αν ο κύριος Λαζόπουλος δεν συγκέντρωνε το 70% των ελλήνων κάθε τρίτη.

Στην συνέντευξή του ο κ. Καρβέλα ξεκαθάρισε ότι ενοχλήθηκε γιατί:

1. απομονώθηκε ένα τρίστιχο από το τραγούδι του και παρουσιάστηκε σαν να προτείνει εντελώς το αντίθετο από το πραγματικό του νόημα .
2. γιατί σε ώρα αιχμής παρουσιάστηκε βίντεο με έναν πίθηκο σε "προσωπικές" στιγμές
όπου στην θέση του κεφαλιού του υπήρχε το κεφάλι του κ. Καρβέλα .

Έπειτα ο κ. Καρβέλας με λέξεις προσπάθησε να δημιουργήσει μια ανάλογη εικόνα με το κεφάλι του κ. Λαζόπουλου στο σώμα λιονταριού το οποίο βρισκόταν σε επίσης "προσωπικές" στιγμές με λιοντάρια του ιδίου φύλλου .

Το θεωρώ παιδαριώδες και επικίνδυνο να μαλώνουν σε τόσο χαμήλό επίπεδο δημοσίως , και να τους δίνεται βήμα και ατελείωτος τηλεοπτικός χρόνος . Αλλά θέλω να σχολιάσω την απάντηση του κ. Λαζόπουλου χθές .
Θεωρώντας όλον τον κόσμο που τον παρακολουθεί ηλίθιο απέφυγε να απαντήσει στο γιατί παρουσίασε το τραγούδι με τρόπο ώστε να αλλάζει το νόημα , αλλά αντίθετα ειρωνεύτηκε
τον κ. Τριανταφυλλόπουλο και τον κ. Καρβέλα δείχνωντας το βίντεο με την παρομοίοση που έκανε ο κ. Καρβέλας , θεωρώντας το απαράδεκτο και απαξιώνωντάς το .

Δεν καταλάβαινε εκείνη την στιγμή ο κ. Λαζόπουλος ότι ακριβώς αυτό που έφτυνε εκείνη την στιγμή ήταν ο εαυτός του στον καθρέφτη ? Αντί βέβαια να πει λέξη για το τραγούδι του κ. Καρβέλα που αλλοίωσε , ψάχνοντας συμπαράσταση από τους συγχωριανούς σχολίασε ένα άλλο τραγούδι .

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ο κόσμος έχει μετατρέψει αυτόν τον άνθρωπο σε μέγα εθνικό στάρ . Τόσο χαμηλά έχει φτάσει η κοινωνία που οι ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΚΑΡΒΕΛΕΣ θέλουν να γίνουν οι μπροστάρηδες στην αφύπνιση του λαού ? Είναι η ηθική εκτός μόδας ?

1 σχόλιο:

Ερινύα είπε...

"Τόσο χαμηλά έχει φτάσει η κοινωνία"

Και πόσο χαμηλότερα έχει να πέσει ακόμα...
:-(