Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ - ΝΟΥΜΕΡΟ !



Η χθεσινή παρουσία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης στα πρωινάδικα παρέα με την Έφη Θώδη κτλ ήταν η αφορμή για αυτό εδώ το πόστ . Κάθε φορά που τον βλέπω μου είναι αδύνατο να μην
αναρωτηθώ πως είναι δυνατό να τον ψηφίζει άνθρωπος αυτόν τον ........ (αφήνω το κοσμητικό επίθετο σ'εσένα) . Αυτός ο άνθρωπος με τον λαϊκισμό , πουλώντας την εικόνα του παιδιού του λαού , πείθει τον κοσμάκι να τον ψηφίσει ώστε να έχει έναν δικό του , που να τον βολέψει-εξυπηρετήσει κτλ. Τόσο χαμηλά είναι η αυτοεκτίμηση αυτού του λαού?
Αυτός είναι ο ικανότερος από όλους για να τον εκπροσωπεί ? Αλήθεια πιο είναι το έργο που έχει να επιδείξει τόσα χρόνια ? Πόσο νούμερο πρέπει να είσαι για να ηγήσαι του Νομού Θεσσαλονίκης ? Προφανώς αυτοί που τον ψηφίζουν είναι μεγαλύτερα νούμερα. Και σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που θα πει , καλά δεν σέβεσαι το 50%? Όχι δεν το σέβομαι γιατί είναι οι ίδιοι που έχουν δώσει την τύχη της χώρας στο Κωστάκη και στον Γιωργάκη. Είναι αυτοί που έχουν διαλέξει η χώρα να παρακμάζει και δεν τους αξίζει σεβασμός .

Ας θυμηθούμε μερικές από τις ιστορικές στιγμές αυτού του μεγάλου πολιτικού άρχοντα της θεσσαλονίκης και ανάλογα με το τί πιστεύει ο καθένας , ας γελάσει ή ας κλάψει:


1.Δηλώσεις
2.Σταθερός "Γλύφτης"
3.Σεμνός , Ταπεινός κι ο Πρώτος
4.Λαϊκιστής
5.Στηρίζει την τέχνη
6.Τί περίμενε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: